fbpx

Om os

Rytmikhuset drives og ejes af Daggros Thyri og Lotte Tænner.

Vi er begge uddannet rytmikpædagoger i henholdsvis ‘96 og ’97 fra instituttet for Rytmik.

Vi har efterfølgende arbejdet på et hav af institutioner, biblioteker, kulturhuse og skoler, hvor vi sammen og hver for sig har gennemført et væld af musikalske, motoriske og sproglige projekter for og med børn.

Vi underviser begge to til dagligt på institutioner, skoler samt kører forældre/børn-hold i alderen 0-5 år, laver jule/sommer tamtam for dagplejebørn, børnekoncerter for forældre, underviser og afholder kurser for pædagoger i rytmik og bevægelse.

Daggros har desuden efteruddannet sig inden for Body Dynamic og på Det Rytmiske Musikkonservatorium i leg, musik og bevægelse hos Lotte Kærså og Inger Zahle.

Lotte har i en årrække drevet ”Spilotten” der laver musikalsk teater og projekter for børn, og hun er medvirkende i teaterensemblet ”Valborgs Mave”.

Vi glæder os til at se dig i Rytmikhuset 🙂

Daggros og Lotte

Daggros og Lotte

Vores drøm og vision

Vi vil tilbage til kernen i rytmikken og give vores erfaringer tilbage, højne og udbrede rytmikken som en støtte i børns udvikling, uddanne andre til at kunne bruge rytmikken, som det unikke redskab og sammenhængende metode som den er. Vi vil give den tilbage med de mange kvaliteter, til dem der gerne vil arbejde med rytmik i dagligdagen.

Vi er gode til at