Vi tilbyder

Institutioner

Inspirerende og musikalsk rytmikforløb på institutionen til alle aldre. Giver nærvær glæde og gode grin. Styrker fagligheden og forståelsen på områder som motorik, sprog, leg og gruppe dynamik.

Mere info

Skoler

Anderledes læring hvor krop og musik er i centrum. Forståelse af musikbegreber indlæres igennem musik, leg og bevægelse. Vi støtter op omkring et godt klasseklima via samarbejdsøvelser, fantasirejser og bruger gruppedynamikken konstruktivt.

Mere info

Forældre/barn

Dejligt musikalsk samvær med dit barn. Fyldt med glæde og nærvær. Nye og gamle sange og lege, som passer til alder og behov. Instrumenter og redskaber som vi boltrer os med i skønt lokale.

Mere info

Efteruddannelse

Desuden tilbyder Rytmikhuset efteruddannelse hvor vi kommer i dybden med institutionens rytmikforløb. Gennemgang og opbygning af den gode lektion, forskellige redskaber, trommerytmer og inspiration af to garvede rytmikpædagoger. Vi er åbne for alle der har interesse i rytmik.

Mere info

Plejehjem

Et givtigt møde på tværs af generationer. Friskt pust til beboerne på plejehjem fyldt med hjertevarme og genkendelsens glæde ved den danske sangskat.

Mere info

Teater/projekter

Rytmikhuset tilbyder forskellige forestillinger og projekter. "Tante Muld", "Lille Gris" og "Nisser i nød" henvender sig til mindre børn fra 1½ til 5 år mens "Leg et eventyr" er for lidt større børn i alderen fra 5 til 8 år.

Mere info